Altres serveis

Restaurant

Informació i reserves: 93 861 65 57

El nostre restaurant et proposa una cuina pròpia basada en la dieta mediterrània i vegetariana, per cuidar-te fora de casa sempre en sintonia amb la nostra filosofia de vida saludable.

El nostre menú a la carta dóna a escollir entre més de 40 plats. I, si ens ho demanes amb antelació, podem adaptar el menú al teu gust. Divendres, dissabte vespre i dissabte al migdia tenim menú a la carta del mateix estil que oferim durant els dies laborables.A més, menú a la carta diumenge al migdia.

El preu del menú setmanal és de 12,80€ i el cap de setmana (inclòs divendres nit) festius i vigílies de festiu 18,50€. Els socis del centre disposen del servei de reserves durant la setmana en el torn de les 13:30h i les 15:00h. Els caps de setmana la reserva és lliure per a tothom.

El local disposa també de terrassa amb jardí, un al·licient més per a aquells a qui els agrada gaudir de la gastronomia a l’aire lliure. El restaurant de la terrassa és exclusiu per a socis i la reserva és oberta per tots els dies.

Bellesa i Salut

L’àrea de Bellesa i Salut d’Espai és un lloc únic (per a socis i no socis) on trobaràs l’equilibri cos-ment per mitjà dels teus sentits. Un concepte d’harmonia, relaxació i bellesa associat a la tecnologia on cada persona podrà retrobar-se amb ella mateixa. Cabines de tractaments ambientades especialment per relaxar-se, amb aromes, música de relaxació, llum ambiental i la temperatura adequada. Els tractaments es realitzaran amb productes de la més alta qualitat i amb tecnologia d’avantguarda. Actualment s’ofereixen més de 70 serveis i teràpies.

Siguis soci o no, gaudeix d’ofertes molt especials en tractaments i productes a la nostra àrea de promocions. Cada mes en trobaràs de noves i a preus molt competitius.

adminAltres serveis