Zona d'Aigües

Tumbones tèrmiques

38-39ºC. Ideals per finalitzar la sessió, deixant una gran sensació de benestar, pels efectes que produeix sobre el sistema nerviós, muscular i cardiovascular.

Bany turc

43-46ºC. Característic per l’efecte hidratant que té sobre la pell donant una major suavitat i bellesa. Endarrereix l’aparició de signes de l’envelliment i evita el ressecament de la pell. Humiteja les víes respiratòries.

Font de gel

Proporciona el major contrast tèrmic en els cicles de banys. Molt recomanable per a l’estimulació general de l’organisme, fonamentalment de contracció dels teixits que flexibilitza el sistema circulatori.

Dutxes bitèrmiques

Les dutxes bitèrmiques (2 circulars, 1 nebulitzadora i 1 tropical) provoquen que tinguem estímuls i sensacions gràcies a la renovació de l’aigua que cau sobre el nostre cos.

Sauna Finlandesa

80-110ºC. És ideal per netejar les toxines dels porus, millora l’elasticitat del teixit muscular actuant des de la primera sessió. Aquestes són algunes de les malalties que es beneficien especialment de la sauna seca:

  • Els reumatismes (tant a títol preventiu coma mitjà de curació principal).
  • L’obesitat (a través de la regulació del metabolisme).
  • Inflamacions catarrals.
  • El cansament i l’estrès: després de realitzar un important esforç físic o mental, la sauna és un remei excel·lent.
  • Petites lesions musculars, contractures, dolors de la columna vertebral (lumbàlgies, dorsàlgies, etc).
  • Asma bronquític.
  • Faringitis i bronquitis (especialment a fumadors i persones amb problemes d’expectoració).

Un dels efectes principals és la transpiració que, a través de la pell, permet eliminar toxines i substàncies de rebuig (àcid úric, urea, àcid làctic). Recomanem que la combinis amb les nostres dutxes de sensacions (contrast de calor i fred) perquè amplii els seus efectes.

Hidromassatge

Un ampli hidromassatge amb 4 llits d’aigua: 30-33ºC. Ofereix un complet confort sobre el cos, tonifica la pell, relaxa la musculatura, estimula el sistema circulatori i redueix l’estrès.
L’ús dels hidromassatges és la principal recomanació per molts especialistes per tal de combatre l’estrés, l’ansietat o l’ insomni, ja que, a més de beneficiar el nostre cos, també beneficia la nostra ment. Un altre efecte positiu és l’activació de la circulació arterial. La pressió activa la circulació de la sang i beneficia també l’activitat cardíaca. La relaxació dels músculs, l’eliminació de toxines, la recuperació de fractures i lesions, inclús el problema de la cel·lulitis són altres efectes positius que té .
Al nostre centre gaudim d’un magnífic hidromassatge, que es compon de diferents elements, cadascun indicat per a zones específiques del nostre cos.

Piscina climatitzada

Piscina de 1’40 m. de fondària. Dissenyada per a la pràctica de natació i activitats dirigides aquàtiques.

Cursets de natació per nadons de 3 a 18 mesos, nens de 2 a 14 anys i adults.

adminZona d’aigües