Actualment tres socis de l'ESPAl es troben a la muntanya K2 entre l'Índia i el Pakistan per dur terme l'expedició "Solidary Project 3x8000".

Aquesta té com a objectiu per part d'un dels socis, Sergi Mingote, d'assolir els tres vuit mils més alts del món, sense oxigen embotellat i superant a més, el rècord mundial actual de 3 anys i 64 dies, aconseguint fer el mateix en només 1 any i acompanyat dels altres socis, Lluis Cortadellas i Pep Vega.

En Sergi a més, s'ha plantejat un doble repte: aconseguir fer els sis vuit mils més alts del món en aquest mateix període de temps, és a dir,  6x8000 en 1 any!

Perquè pugueu conèixer en quin punt es troben us deixem un enllaç on saber exactament on són. Aquest, cada deu minuts s'actualitza per tal de conèixer amb la màxima precisió on són:  https://eur-share.inreach.garmin.com/PEPVEGA3x8000.

Per a saber més sobre aquest projecte fes clic al següent enllaç: http://xarxanet.org/internacional/noticies/surt-lexpedicio-3x2x8000-solidary-project-alpinisme-la-igualtat.

 

adminExpedició “Solidary Project 3×8000”