Renovació i ampliació de la zona cardiovascular i cycling

A l’ESPAI hem renovat i ampliat la maquinària de la zona cardiovascular i les bicicletes de cycling amb la lína Artis de Technogym, la millor proposta que hi ha al mercat amb equipament d’última generació que permet una total connectivitat i monitorització de l’entrenament.

Innovació, qualitat i bon servei són tres característiques bàsiques del centre. Dia rere dia apostem per ser capdavanters en fitness perquè tots els associats gaudeixin d’una experiència completa que combini esport, salut i diversió.

La nova maquinària de fitness i cycling de la línia Artis de Technogym

La línia Artis de Technogym redefineix l’experiència d’entrenament amb un disseny d’avantguarda, ofereix connectivitat amb la plataforma oberta mywellness permetent la interacció de l’usuari, potencia la sostenibilitat: és la primera línia que és alimentada directament per la persona que s’està entrenant, i dóna una sensació natural de moviment creant una experiència única.

Les bicicletes de cycling estan pensades per viure una sessió completa amb un seguiment precís dins d’un entorn que estimula la motivació per a veure, sentir i viure la carrera. La tecnologia i el disseny van de la mà per oferir una gran vivència sobre la bici. A més, l’usuari podrà conèixer el seu rendiment per a superar-se en les properes sessions.

adminRenovació i ampliació de la zona cardiovascular i cycling

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *