Espai Triatló - Espai Wellness

Espai Triatló

Preparació per a proves concretes per a tri atletes, nedadors de travesses que volen optimitzar el seu rendiment i molt més!

L’Espai Triatló consisteix en una sèrie de plans d’entrenament personalitzats i adaptats a la pràctica del triatló: Natació, Ciclisme i Running.

Aquests programes s’ajusten a diferents nivells segons el perfil de cada esportista i les seves necessitats, tenint en compte a més, la distància i l’objectiu que es vulgui assolir. Trobem dos nivells:

NIVELLS

NIVELL 1:

 • Sprint (750 metres de Natació + 20 km de Ciclisme + 5 km de Running).
 • Olímpic (1.500 metres de Natació + 40 km de Ciclisme + 10 km de Running).

NIVELL 2:

 • Mitja distància (1900 metres de Natació + 90 km de Ciclisme + 21 km de Running).
 • Llarga distància (3’8 km de Natació + 180 km de Ciclisme + 42 km de Running).

Depenent de la prova per la qual es vol preparar, la durada de l’entrenament setmanal pot variar.

Els nostres membres de l’ESPAI Triatló han estat partícips de proves com Ironmans, proves distància Sprint, com el Half i l’Ironman de Calella, Triatló Zarautz, el de Vitoria, o Mataró o proves d’última tendència com el Sunrun: Natació i Trail.

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies