Escola de Pàdel - Espai Wellness

Escola de Pàdel

Oferim cursos per aprendre i millorar la pràctica del pàdel. Tenim la nostra pròpia Escola de pàdel per a nens i nenes i adults:

Escola de pàdel per a nens, nenes i joves de 4 a 16 anys- De dilluns a divendres de 17:30 a 18:30.

Consulta tota la informació AQUÍ

Disposem d’un servei de Ludoteca fins a les 20:30 hrs.

Escola per adults- classes personals o en grup. Més informació fent clic aquí.

Per saber-ne més fes clic als següents enllaços o pregunta per Felipe o Marc, coordinadors de Pàdel, a través de 671 033 212 o enviant un correu a padel@espaiwellness.com.

Per reservar una pista de pàdel, descarrega’t la nostra App “Espai Wellness”.

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies