Entrena-MENT - Espai Wellness

Entrena-MENT

Evitar l’estrès, posar-se en forma, plantejar-se nous reptes, gestionar millor el temps, augmentar la teva autoestima, millorar les relacions amb les persones, canviar hàbits o rutines que no et són útils… Tot això és possible amb el coaching!

La Pilar Muntan, coach de l’ESPAI, t’acompanyarà en el teu procés de recorregut de l’estat actual a l’estat desitjat. T’ajudarà a avaluar el teu present i a definir allò que vols aconseguir (objectius), t’ajudarà a dissenyar una estratègia per assolir el teu objectiu (pla d’acció) i et recolzarà en la realització del teu pla d’acció per garantir l’èxit (seguiment).

Tècniques de coaching, mindfulness i Programació Neurolingüística adaptades a tu amb l’objectiu que aconsegueixis els canvis desitjats en l’àmbit personal i/o professional de manera ràpida i eficaç, millorant la teva qualitat de vida.

Més informació i reserves:

93 861 87 04

639 822 769

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies