SPA Zona d'aigues - Espai Wellness

SPA Zona d’aigües

Relaxa’t i recupera’t a l’SPA i la Zona d’Aigües de l’Espai Wellness

A l’Espai oferim una experiència de benestar completa que inclou un Spa i una Zona d’Aigües de primera classe. Descobreix els espais dissenyats per oferir una experiència relaxant i revitalitzant. Tant si estàs buscant un moment de pau i tranquilitat com si desitges recuperar-te després d’una intensa sessió d’entrenament a la nostra Sala de Fitness, aquest és el lloc perfecte per aconseguir-ho. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
L’SPA i la Zona d’Aigües de l’Espai està equipat amb instal·lacions de luxe que inclouen un hidromassatge, bany turc, sauna finlandesa, dutxes bitèrmiques, font de gel, dutxa nebulitzant i dutxa tropica així com tumbones tèrmiques.

Hidromassatge

Una àmplia zona d’hidromassatge amb 4 llits d’aigua a 30-33 ºC que ofereix un complet confort sobre el cos, tonifica la pell, relaxa la musculatura, estimula el sistema circulatori i redueix l’estrès. L’ús de l’hidromassatge és la principal recomanació per a molts especialistes per tal de combatre l’estrès, l’ansietat o l’insomni, ja que, a més de beneficiar el cos, també beneficia la ment.L’activació de la circulació arterial i de la sang, la relaxació dels músculs, l’eliminació de toxines, la recuperació de fractures i lesions, inclús el problema de la cel·lulitis són altres efectes positius que té.

Bany turc

43-46 ºC. El bany turc, bany àrab o hamam és una modalitat de bany de vapor que neteja el cos i el relaxa. Es caracteritza per l’efecte hidratant que té sobre la pell que produeix una major suavitat i bellesa. Les seves propietats fa que s’endarrereixin els signes de l’envelliment i eviten que la pell es ressequi. A més a més, d’humitejar les vies respiratòries.
Sauna Finlandesa

80-110 ºC. És ideal per netejar les toxines dels porus. A més, millora l’elasticitat del teixit muscular actuant des de la primera sessió. La sauna seca és beneficiosa per tractar els reumatismes, tant a títol preventiu com curatiu; l’obesitat, a través de la regulació del metabolisme; les inflamacions catarrals; el cansament i l’estrès, després de realitzar un important esforç físic o mental); petites lesions musculars, contractures, dolors de columna vertebral com lumbàlgies; faringitis i bronquitis, especialment a fumadors i persones amb problemes d’expectoració. Un dels principals efectes de la sauna finlandesa és la transpiració que, a través de la pell, permet eliminar toxines i substàncies de rebuig (àcid úric, urea, àcid làctic). Recomanem la seva combinació amb les dutxes de sensacions (contrast de calor i fred) perquè ampliï els seus efectes.
Dutxes bitèrmiques

 

Disposem de dues dutxes circulars bitèrmiques on alternen la combinació d’aigua calenta amb aigua freda.

Els beneficis que aquest contrast ofereix són la tonificació del sistema nerviós i l’estimulació del sistema circulatori.

Font de gel, dutxa nebulitzant i dutxa tropical

 

Gel triturat per passar sobre la pell i refrescar-se després d’un bany o dutxa calenta. És molt recomanable per a l’estimulació general de l’organisme, fonamentalment de contracció dels teixits, que aporta beneficis al sistema circulatori.

Disposem de una dutxa nebulitzant i una tropical. La dutxa circular és ideal per relaxar la musculatura i activar la circulació. Consta de diversos cercles d’aigua ordenats de fred a calent. Aquest contrast provoca a la pell uns reflexos de relaxació i d’estimulació. La dutxa bitèrmica nebulitzant crea una atmosfera nebulosa contínua per suavitzar el contrast tèrmic durant els cicles d’àrees termo lúdiques. Proporciona una sensació de relaxació tonificant. La dutxa bitèrmica tropical ruixa amb la màxima rapidesa alternant l’aigua calenta amb la freda. Els seus principals beneficis són la tonificació del sistema nerviós i l’estimulació del sistema circulatori.

 

Tumbones tèrmiques

38-39 ºC. Són ideals per finalitzar la sessió de wellness, ja que gràcies als efectes que produeixen sobre els sistemes nerviós, muscular i cardiovascular ens deixen una sensació plena de benestar.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies