Nutrició - Espai Wellness

Nutrició

Una alimentació equilibrada és sinònim d’una vida saludable. Els aliments que consumim incideixen directament en les nostres funcions vitals i en protegeixen de moltes malalties. A l’ESPAI t’oferim, de la mà de la Vanesa, un servei de nutrició adaptat a les teves preferències i necessitats.

Si vols aprendre a menjar de forma saludable, controlar el teu pes, augmentar la teva massa muscular, millorar el teu rendiment esportiu, conèixer les teves intoleràncies alimentàries, preparar-te per una prova esportiva, seguir una dieta vegetariana o vegana… posa’t en contacte amb la Vanesa i ella t’assessorarà i t’acompanyarà personalment perquè aconsegueixis el teu objectiu.

Més informació i reserves:

938 618 704

 619 564 766

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies