Quiromassatge - Espai Wellness

Quiromassatge

Amb una musculatura activa, la teva circulació funciona millor. A l’ESPAI disposem del servei de quiromassatge de la mà de Ferran Izcara.

A partir de la manipulació de la pell, el teixit adipós i els músculs del cos, pots millorar el teu benestar físic.

Amb Quiromassatge guanyaràs beneficis com:

Estimulació de la circulació sanguínia i limfàtica.

Estirament dels teixits evitant adherències.

Reducció de les cicatrius.

Oxigenació de la sang.

Relaxació el sistema nerviós central.

Augment de la permeabilitat dels teixits.

Equilibri de l’estat anímic.

Gràcies a la polivalència de les tècniques de quiromassatge i kinesiteràpia oferim un tracte personalitzat per a cada pacient per a solucionar el seu dolor concret.

Més informació i reserves:

93 861 87 04

670 207 294

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies