Acupuntura Xinesa - Espai Wellness

Acupuntura Xinesa

Acupuntura Xinesa

La tècnica de l’acupuntura fa servir agulles molt fines amb l’objectiu d’estimular punts específics en el cos. Aquests punts queden en sendes d’energia anomenades meridians i tenen resultats terapèutics, restauren la salut i el benestar en el pacient.

Ja coneixes les alternatives de la Medicina Tradicional Xinesa a l’acupuntura?

Com per exemple la tècnica de les ventoses. Aquesta és un bon complement del quiromassatge que desfibra l’àrea lesionada, a través de la succió que provoca la ventosa i que produeix l’augment del flux sanguini de la zona.

Segons la Medicina Tradicional Xinesa,la malaltia és un signe de bloqueig, el que significa que l’energia no circula bé.

El que fan les ventoses és restablir la circulació de la sang i per tant l’energia i força vital que recorre per tot el cos.

La succió produïda per les ventoses provoca un augment de sang a la zona, estimulant la circulació sanguina i limfàtica, així com el metabolisme cel·lular, aportant nutrients i oxigen, cosa que fa que s’activi el sistema immunitari aportant leucòcits al teixit i acabant amb un procés depuratiu el qual elimina toxines.

Més informació i reserves:

93 861 87 04

669 385 144

Moxibustió

 

La moxibustió és un mètode terapèutic dins la Medicina Tradicional Xinesa que consisteix a aplicar calor, estimulant uns punts concrets del cos, per així equilibrar i millorar diversitat de trastorns i malalties.

A la tècnica de la moxibustió es crema l’arrel de la planta de l’Artemisa. Es fa en forma de puro i així s’aprofiten les seves propietats terapèutiques. La moxibustió fa que l’energia flueixi harmonitzant la circulació enèrgica- sanguínia.

Normalment s’utilitza acompanyada de l’acupuntura i així potencia el seu efecte curatiu.

Tècnica de les ventoses


Gràcies a la succió restableixen la circulació de la sang i per tant, l’energia i força vital que recorre el nostre cos. 

En estimular la circulació sanguínia i limfàtica, també s’activa el metabolisme cel·lular i immunitari, aportant nutrients i oxigen, leucòcits al teixit i eliminant toxines, a causa del procés depuratiu que aquesta tècnica provoca. 

A qui es dirigeix?

Les sessions estan pensades per a persones de qualsevol edat (adults o joves a partir de 14 anys).

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies