Classes de pàdel - Espai Wellness

Classes de pàdel

Classes personals o en grup.

 • Lligues : organitzem lligues socials de diferents nivells i categories entre els socis i sòcies del Centre.
 • Equips federats d’Interclubs: En diverses categories, masculí i femení.
 • Tornejos: Tornejos propis i acollim i col·laborem amb tornejos organitzats per externs.
 • Classes particulars: per millorar la teva tècnica de pàdel individualment o en grup.

Per a més informació pregunta per en Felipe i en Marc, coordinadors de Pàdel o posa’t en contacte amb ells a través de 671 033 212 o de padel@espaiwellness.com.

Per reservar una pista de pàdel, descarrega’t la nostra App “Espai Wellness”.

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies