Ludoteca - Espai Wellness

Ludoteca

Un espai d’oci perquè els teus fills i/o filles passin una molt bona estona mentre tu fas esport a les instal·lacions del nostre Centre.

Cada setmana, el dinamitzador de la ludoteca, l’Hugo, prepara diverses activitats i tallers educatius, sempre diferents perquè cada dia que vinguin tinguin una experiència única. Els més petits s’ho passen d’allò més bé mentre desenvolupen la seva creativitat a partir d’activitats com les manualitats, la lectura i interpretació de contes a través de representacions teatrals, jocs i dinàmiques de grup i molt més!

Edat: de 3 a 13 anys.

Horari: de dilluns a divendres de 17.00 a 20.30 hores.

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies