Entrenaments personals Hipopressius - Espai Wellness

Entrenaments personals Hipopressius

Els hipopressius són un conjunt de tècniques de respiració i exercicis posturals dissenyats per a disminuir la pressió del tòrax, abdomen i la pelvis provocant una contracció dels músculs de sòl pelvià i la faixa abdominal. Amb aquests exercicis es millora la postura corporal, enfortim els abdominals, la musculatura del sòl pelvià entre altres millores de capacitat respiratòria.

BENEFICIS DELS HIPOPRESSIUS

Educa la respiració.

Corregeix la postura corporal

Millora els problemes d’incontinència urinària.

Tonifica els músculs del sòl pelvià.

Disminució de la incontinència urinària.

Treballa la capacitat de concentració i relaxació.

Activa el sòl pelvià i l’abdomen.

Per saber més sobre entrenaments personals d’hipopressius fes click aquí.

Laura Navajas

Tècnica de fitness i activitats dirigides
Entrenadora personal

Sara Navarro

Tècnica d'activitats dirigides
Entrenadora personal

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies