Cursets de Natació - Espai Wellness

Esport.Wellness.Pàdel

Cursets de Natació

CURSETS PER A NADONS

Els cursets per a nadons són classes que es basen en la familiarització a l’aigua dels més petits.

Piscines amb baix índex de clor (ultraviolats). Temperatura de l’aigua entre 29º i 30º.

CURSETS INFANTILS

Cursets de natació per tal de familiaritzar a cada nen/a a l’entorn aquàtic i aprendre, millorar i/o perfeccionar el seu estil a l’aigua.

CURSETS PER A MARES

Cursos de preparació per a la maternitat a dins de l’aigua on hi ha una part de classes teòriques útils per donar consells sobre l’embaràs

CURSETS PER A ADULTS

Cursets de natació personalitzats on el monitor/a s’adapta a les necessitats de cada alumne, amb un ventall d’opcions pel que fa a les edats i condicions de cada persona.

Necessites informació?

Gestionem les teves consultes, els teus dubtes i tenim en compte els teus suggeriments. Sempre et responem amb la major brevetat possible i t’oferim una atenció personalitzada. Som aquí per ajudar-te. Què necessites?

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies