L'essència de l'ESPAI - Espai Wellness

Esport.Wellness.Pàdel

L’ESSÈNCIA DE L’ESPAI

El TEU BENESTAR.

A l’Espai Wellness promovem l’esport i l’estil de vida saludable apostant per la innovació, la qualitat i un servei professional i personalitzat. Estem a l’última en noves tendències amb equipaments esportius innovadors que ens permeten ser capdavanters en fitness i un gimnàs de referència al Vallès Oriental.

Volem que els nostres socis i sòcies gaudeixin d’una experiència completa en la qual combinin esport, salut i diversió. És per això que els oferim les millors eines i els millors serveis per aconseguir-ho, amb un equip professional i qualificat perquè puguin treure el màxim rendiment al seu entrenament i assoleixin les fites que es proposin. Tot plegat, en un ambient i un entorn immillorables.

Som un gimnàs sostenible amb el medi ambient, contribuïm a crear una societat més sana, fomentem la motivació per l’esport i tenim compromís amb tot allò que fem.

FES-TE SOCI

Tenim un objectiu: que els nostres socis i sòcies gaudeixin d’una experiència completa on es combini esport, salut i diversió. Per fer-ho t’oferim les millors eines i serveis, amb un equip professional i en un entorn i ambient immillorable. 

Més Informació

L’essència de l’ESPAI

A l’Espai Wellness promovem l’esport i l’estil de vida saludable. Dia rere dia apostem per la innovació, la qualitat i el bon servei per ser capdavanters en fitness. Estem a l’última en noves tendències esportives i tenim a la teva disposició equipaments innovadors.

Missió

Oferir eines i serveis que ajudin a les persones a aconseguir el seu estat de forma física òptim a través dels beneficis de l’activitat física dins d’un ambient alegre i agradable que estimuli les ganes d’anar al gimnàs.

Visió

Contribuir en la creació d’una societat més sana, tant física com mental, promovent l’activitat física de qualitat que reverteixi en el benestar integral de les persones.

Valors

La satisfacció dels nostres socis i sòcies és essencial pel bon funcionament del centre esportiu. Ens comprometem a treballar amb professionalitat, rigor, eficàcia per mantenir la confiança que ells han dipositat amb nosaltres i satisfer les seves necessitats i expectatives.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies