L’essència de l’ESPAI

A l’Espai Wellness promovem l’esport i l’estil de vida saludable. Dia rere dia apostem per la innovació, la qualitat i el bon servei per ser capdavanters en fitness. Estem a l’última en noves tendències esportives i tenim a la teva disposició innovadors equipaments.

Amb l’objectiu de què els nostres socis i sòcies gaudeixin d’una experiència completa on es combini esport, salut i diversió, t’oferim les millors eines i serveis per aconseguir-ho, amb un equip professional apassionat pel que fa a l’esport i tot, en entorn i ambient molt agradables. 

Som un gimnàs sostenible amb el medi ambient, contribuïm a crear una societat més sana, fomentem la motivació per l’esport i tenim compromís amb tot allò que fem.

MISSIÓ

Oferir eines i serveis que ajudin a les persones a aconseguir el seu estat de forma física òptim a través dels beneficis de l’activitat física dins d’un ambient alegre i agradable que estimuli les ganes d’anar al gimnàs.

VISIÓ

Contribuir en la creació d’una societat més sana, tant física com mental, promovent l’activitat física de qualitat que reverteixi en el benestar integral de les persones.

VALORS

Fomentem la motivació del nostre equip humà

La motivació de tots els treballadors i treballadores de l’Espai Wellness és un element clau del nostre funcionament. Potenciem el treball en equip i la superació personal de cada un d’ells. Volem treballadors que estiguin satisfets i se sentin valorats.

Compromís amb els nostres socis i sòcies

La satisfacció dels nostres socis i sòcies és essencial pel bon funcionament del centre esportiu. Ens comprometem a treballar amb professionalitat, rigor, eficàcia per mantenir la confiança que ells han dipositat amb nosaltres i satisfer les seves necessitats i expectatives.

Comuniquem de forma clara i precisa

Transparència, honestedat i claredat són tres principis fonamentals de la nostra comunicació externa. Volem mostrar-nos tal com som per poder escoltar i atendre a les demandes que ens puguin fer els nostres socis i sòcies de manera personalitzada.

Respectem el medi ambient i apostem per la sostenibilitat

Som conscients de la importància de fer una gestió ambiental adequada i que preservi l’entorn, és per aquest motiu que portem a terme la nostra activitat de manera respectuosa amb el medi ambient i contribuïm al desenvolupament sostenible.

Oferim serveis de qualitat

Cada classe i cada servei que oferim als nostres socis i sòcies ho fem de la manera més professional possible i transmetent la nostra passió. Estem convençuts que tot el que els hi oferim és de la màxima qualitat perquè puguin viure una experiència completa.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies