Estudi Bodytec - Espai Wellness

Esport.Wellness.Pàdel

Estudi Bodytec

Estudi Electroestimulació Activa (Bodytec)

El Bodytec és un mètode innovador d’entrenament que es basa en l’estimulació elèctrica del múscul per aconseguir una activitat més intensa durant l’exercici. Utilitza impulsos elèctrics suaus per activar i treballar els músculs de manera més intensa durant la rutina d’exercicis.

Amb l’entrenament de Bodytec pots aconseguir resultats notables en un temps més curt en comparació amb els mètodes d’entrenament tradicionals. L’estimulació elèctrica permet que els músculs s’activin amb més intensitat i permet una major eficiència en la musculació.

Cada sessió és personalitzada als objectius de cadascú. Tant pot ser la tonificació, la resistència, la força o qualsevol altre aspecte de condicionament físic que vulguis millorar.

Les sessions de Bodytec es fan amb la supervisió d’un professional format per assegurar que s’apliqui de manera segura i efectiva.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies