Bodytec - Espai Wellness

Entrenadors de Bodytec

Entrenament personalitzat amb electroestimulació.

L’electroestimulació consisteix en un sistema que funciona mitjançant impulsos elèctrics involuntaris en què a través d’un dispositiu s’aconsegueix provocar una contracció muscular, sense que s’hagi produït l’ordre des del sistema nerviós central, ja que l’impuls elèctric és com si vingués directament del cervell.
Electrical Muscle Stimulation (EMS) o Estimulació Elèctrica Muscular és la resposta que es dóna a la contracció muscular quan s’utilitzen impulsos elèctrics de baixa i mitjana freqüència. Aquests impulsos o corrents elèctriques són generades per un electro estimulador i es transmeten als músculs a través d’elèctrodes que fan que es generin de manera natural aquestes contraccions.

Aquests dispositius són aprovats mèdicament i tenen utilitats per al món de l’esport i la rehabilitació i gràcies a les últimes investigacions en neurociència, s’ha pogut desenvolupar un concepte anomenat “Electro estimulació integral actiu”, en què es pot estimular el conjunt d’un grup muscular a través d’una peça de roba específica connectada a un electroestimulador on si el client se’l posa mentre treballa una sèrie d’exercicis, pot arribar a estimular fins a més de 200 músculs de manera simultània i activament.

Núria Marín

Coordinadora Esportiva

Oriol

Tècnic de fitness, aquàtic
i activitats dirigides
Entrenador personal

Viu el futur del wellness a l'ESPAI!

Reserva una visitaAlta online

Si desitges més informació omple el formulari

  En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades de caràcter personal, juntament amb aquelles obtingudes durant el període de vigència del contracte o servei, seran incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta Empresa a fi i efecte de ser utilitzats per la prestació del servei contractat, així com per fins comercials. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la legislació vigent, dirigint-se a l’empresa ESPAI ESPORT WELLNESS, SL, amb domicili a 08403-Granollers (Barcelona), Passeig de la conca del Besós, 12.

   

  Ús de galetes

  Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies