CELEBRA ELS 10 ANYS AMB NOSALTRES!  - Espai Wellness

Fa una dècada a l’Espai Wellness vam obrir les nostres portes amb la màxima il·lusió i amb l’objectiu d’oferir un servei únic, en unes instal·lacions de primer nivell, amb el benestar, la qualitat i la salut com a eixos principals.

En tots aquests anys hem estat fidels a l’essència del nostre naixement, innovant amb equipaments de darrera generació i mantenint sempre un equip humà 100% implicat i professional. Una feina col·lectiva, teixida entre tots els professionals que han format part de la nostra família, que ens ha permès consolidar-nos com el gimnàs de referència del Vallès Oriental.

Per tal de celebrar aquesta dècada al teu costat hem preparat un munt d’activitats perquè gaudeixis amb nosaltres. Així, del 15 al 22 de setembre realitzarem diverses masterclass en les quals regalarem una samarreta per commemmorar els 10 anys a tots els participants. A banda, també hi haurà espai per diverses actuacions per passar una estona diferent tot prenent un refresc a la terrassa.

Consulta totes les activitats fent clic aquí.

Així mateix, us volem anunciar que tots els socis que porteu més d’un any amb nosaltres*, a partir del proper dimecres dia 12 de setembre, ja podeu passar per recepció del Centre a recollir la motxilla exclusiva de regal del nostre 10è aniversari.

*Per tots aquells socis/es que porteu més d’un any amb nosaltres o que durant tot el nostre desè aniversari el compliu (setembre 2018- agost 2019). Quan facis l’any de soci/a, passa a recollir-la!

 

                                

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies