Noves bicicletes Technogym i nova interfície a les classes ciclo indoor - Espai Wellness

A l’Espai Wellness estem compromesos a proporcionar una experiència de fitness de primera classe als nostres socis. Per això, us anunciem la renovació de totes les bicicletes i de l’experiència Group Cycle amb una nova interfície a les classes.

SALA DE CYCLING: GROUP CYCLE TECHNOGYM

Disseny i tecnologia per una millor experiència de ciclisme indoor

Les noves bicicletes Group Cycle mesuren la potència amb la màxima precisió i ofereixen una configuració dinàmica, més resistent a la suor i amb el reconegut disseny Technogym.

Descobreix una nova experiència ciclo indoor combinant música, efectes visuals i dades de rendiment que conviden a moure’t i a entrenar amb intensitat.

Bici Technogym Manillar
NOVES BICIS TECHNOGYM
Factor Q Technogym

Manillar apte per a tots i nou sistema de regulació de potència

Quatre posicions diferents ofereixen una solució ergonòmica perfecta per cada forma de pedaleig. 
Nou sistema de bloqueig del manillar fàcil de regular i molt fiable.
El nou mètode de regulació de potència garanteix una precisió de +/- 2% en qualsevol configuració i és molt sensible al tacte.

Disseny repel·lent a la suor

El disseny repel·lent a l’aigua, el volant d’inèrcia estanc i la nova junta de goma fan que la bicicleta sigui molt més resistent a la suor.

Reducció del factor Q

La distància entre els pedals s’ha reduït fins a 155 mm per oferir millors sensacions, una posició perfecta dels peus, una postura adequada i el màxim rendiment.

Bicis Technogym
Technogym Noves Bicicletes
Noves bicicletes Technogym

Visual SETUP

Una sèrie de senyals grogues i marques permanents gravades amb làser en els espais de regulació serveixen de referència visual per configurar la bicicleta.

Autònoma i connectada

La pantalla LCD és clara i llegible amb tota classe de lluminositat. Porta el control dels entrenaments gràcies a la integració amb l’ecosistema Technogym MyWellness Cloud.

Ajusta sobre la marxa

És tan fàcil d’ajustar que no necessites baixar el ritme ni de la bicicleta en cap moment.

Pots provar les noves bicicletes de Group Cycle Technogym en una de les 20 classes de ciclisme indoor que oferim a l’Espai Wellness. Consulta l’horari d’activitats dirigides fent clic aquí

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies