Defensa personal femenina i Arts marcials japoneses a l'Espai! - Espai Wellness
A l’Espai Wellness oferim dues noves classes: per una banda defensa personal femenina i per l’altre arts marcials japoneses. Ambdues classes van a càrrec de l’instructor David Morera, que des del 1993 exerceix a Granollers, i és un especialista a nivell mundial de Budo Taijutsu
Podeu fer la inscripció a la recepció del Centre

  • Defensa personal femenina (Dilluns, de 19h a 20:15h)

Dirigit a dones que volen adquirir nocions d’autoprotecció.

PREU: 10€ socis / 30€ no socis (MENSUAL) 


  • Budo Taijutsu i Arts marcials japoneses (Dilluns de 20.30h a 22h i dijous de 21h a 22:30h).

A partir de 14 anys

El Budo Taijutsu és un art marcial tradicional del Japó denominat també ‘kakuta justu’. En japonès Tai és cos i jutsu tècniques. El practiquen milers de persones en tot el món i està considerat com una de les pràctiques d’autodefensa més eficaces que existeixen.

A banda de ser practicat per molts esportistes amateurs com a art marcial, molts cossos de seguretat com la Policia, les forces especials o diferents exèrcits també l’utilitzen. Una art marcial que aporta disciplina, concentració, confiança, tolerància, perseverança, respecte, desenvolupament físic i, sobretot, autoprotecció.

A les classes treballem molts aspectes interessants que et desenvoluparan com a persona i com a budoka (practicant de budo).

 PREU: 43€ socis / 49€ no socis (MENSUAL)

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies