Bodypump, un entrenament per tonificar el teu cos - Espai Wellness
L’objectiu d’aquesta pràctica és, d’una banda augmentar la massa muscular (to) i, d’altra, cremar una gran quantitat de calories que redunden en una pèrdua del volum de greix corporal, a través d’un nombre determinat de repeticions en les quals sobretot es treballa la força i es tonifiquen i defineixen els músculs

Benvingut/da a l’exercici físic i en aquest cas a la tonificació muscular que no s’ha de confondre amb la hipertròfia (increment de massa muscular desmesurada), gràcies al Bodypump i a les curades coreografies dissenyades en justa mesura per a l’execució dels exercicis de tots i cada un dels grups musculars.

L’objectiu d’aquesta pràctica és, d’una banda augmentar la massa muscular (to) i, d’altra, cremar una gran quantitat de calories que redunden en una pèrdua del volum de greix corporal. Tot plegat, a través d’un nombre determinat de repeticions en les quals sobretot es treballa la força i es tonifiquen i defineixen els músculs. 

L’entrenament resulta bastant complet, ja que la intensitat és alta i el descans entre els diferents exercicis que es realitzen en una classe és molt breu. A causa d’això, els resultats són ràpids, a més, els moviments que es duen a terme són bastant senzills, el que fa que aquestes classes siguin accessibles per a tothom, fins i tot dones embarassades (sempre sota l’aprovació mèdica). Es treballa amb els principals grups musculars, es reforcen les articulacions i es millora la resistència física; també contribueix a millorar la postura, sobretot en relació amb l’esquena, el que evita els dolors (lumbàlgies, etc), redueix el risc de fibromiàlgies i osteoporosi, a més de millorar el nostre sistema immunológic.


Horaris de Bodypump:

Dilluns 7.10h, 9.30h, 15.20h, 17.10h, 18.30h.

Dimarts 6.10h, 8.10h, 13.40 h, 18.10h.

Dimecres 16.10h, 18.10h

Dijous 14.30h, 17.10h, 20.10h

Divendres 7.10h, 15.20h, 18.30h

Dissabte 9.30h i 10.30h

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies