Descobreix la millor manera de combatre l'estrès, el Mindfulness - Espai Wellness
La coach Pilar Muntan i l’especialista en moviment corporal Núria Puig realitzen els propers mesos de febrer i març la 3a edició del Curs Mindfulness. Però què és el Mindfulness?

L’estrès és un dels grans protagonistes de la vida moderna. Des dels seus orígens, l’ésser humà va desenvolupar aquest mecanisme d’emergència molt útil i positiu per a activar la ment i el cos davant una amenaça real i poder sobreviure. En l’actualitat, una de cada cinc persones es veu afectada per l’estrès en major o menor mesura. Per què? Perquè aquest mecanisme que tenim integrat actua, no només davant amenaces reals sinó també davant amenaces psicosocials com poden ser:

✅ excés de treball,
✅ mala conciliació de la vida familiar i laboral,
✅ sensació de que tot és urgent,
✅ mal ambient en el treball amb els companys o caps,
✅ problemes amb la parella o els fills,
✅ no tenir temps lliure,
✅ problemes financers,
✅ separacions, divorcis i un llarg etcètera…

Quan aquest mecanisme s’activa amb massa freqüència o intensitat, passa factura i causa molts problemes de salut (insomni, ansietat, mal de cap, tensió muscular, fatiga, depressió, etc.), redueix el rendiment professional i afecta a les relacions personals.

El Mindfulness ens ofereix la possibilitat d’entrenar-nos a viure en el moment present, AQUÍ I ARA. Ens ajuda a identificar quins són els nostres estressors (què ens estressa), quines són les emocions associades (com ens estressa), quines són les actituds i conductes amb les quals ens enfrontem (com actuem quan ens estressa) i quines són les conseqüències del nostre estat (què ens passa quan ens hem estressat). A partir d’aquí, les tècniques i eines del Mindfulness ens permeten aprendre a identificar les conductes que no ens aporten benestar i a prendre conscientment decisions de canvi en les nostres vides, per a viure-les més i millor.

Curs Mindfulness 3a edició

14, 16, 21 i 28 de febrer

7,13,16 i 21 de març

HORARIS: Dijous de 18h a 21h

Dissabte de 9,30h a 13,30h

Per inscriure’t: hola@mindfulnesscosiment.com

Telèfon: 639 822 769

 

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies