El Coaching creix a l'Espai - Espai Wellness
Des d’aquest mes de gener, a més del Coaching personal i executiu amb la Pilar Muntan, us oferim Coaching esportiu amb la Luciana de Tullio: entrena la teva ment per aconseguir els teus objectius físics

El Coaching esportiu és un procés d’acompanyament que consisteix a desenvolupar la consistència i fortalesa mental en l’àmbit esportiu. Va dirigit a esportistes amb objectius d’alt rendiment o simplement a persones que realitzen activitat física.

Beneficis del Coaching esportiu

✅ Ajuda a trobar un equilibri físic, mental i emocional.
✅ Obtenció d’un major creixement personal i esportiu.
✅ Aprendre a identificar emocions, millorar actituds i estats d’ànim.
✅ Incrementar nivells de consciència i responsabilitat per alliberar el potencial personal.
✅ Eliminar símptomes mentals d’estrès i estats d’ànim negatius.

Aquesta modalitat treballa des de la motivació fins a la implicació i el compromís amb els propis reptes o situacions concretes. Un exemple seria quan un esportista es lesiona o quan li costa portar una dieta concreta, el coaching esportiu t’ajudarà a millorar aquesta situació oferint-te les eines necessàries.

Si vols conèixer més sobre el coaching esportiu t’oferim la primera sessió informativa i gratüita amb la Luciana de Tullio.
Truca al 640 685 996.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies