El Ioga et canviarà la vida - Espai Wellness

A través de les asanes (postures físiques) combinades amb la respiració i la consciència plena en el moment present, el ioga actua en l’àmbit de la salut corporal i en el de la salut psicològica. Aconsegueix reduir l’ansietat, equilibra l’estat mental i energètic i millora la condició física 

Sents que l’estrès domina la teva vida? Tenim per a tu una activitat transformadora que aconseguirà canvis profunds en la teva salut física i mental: el Ioga. Normalment ens sentim inconscientment obligats a estar en constant activitat. El ioga t’ajuda a fer un parèntesi i prendre consciència del moment present a través de la teva pràctica. Aquesta pràctica es pot adaptar a tu (i no tu a la pràctica com se sol pensar).

Què és el Ioga?

El Ioga significa unió i es podria dir que uneix la part física i mental aconseguint un tot. Una pràctica normal es compon d’una presa de consciència, de la part principal d’asanes juntament amb la respiració i de la relaxació final. Les asanes tenen un ordre concret establert perquè el benefici de la pràctica sigui òptim. Per la seva part, la respiració es realitza durant les postures, en la seva part dinàmica i també estàtica. Assanes i respiració van una de la mà de l’altre. I pel que fa a la part de relaxació final, es pot fer meditació, o respiració ‘pranayama’, que és una tècnica de respiració yòguica.


A l’Espai apostem per una varietat del Ioga, el Viniyoga. El Viniyoga és una variació del ioga tradicional; es caracteritza per ser un model d’execució que centra la seva atenció no en la tècnica sinó en el practicant, és a dir, és un mètode que s’ajusta a la realitat, característiques, capacitats, necessitats i objectius de cada persona.

La pràctica del Ioga es va originar fa més de 6.000 anys a l’Índia i té un gran nombre de beneficis tant físics com mentals:

Beneficis físics
 • Elimina la rigidesa, tensions i contractures musculars i millora la flexibilitat, la postura i la mobilitat articular.
 • Ens protegeix el cor, ja que els exercicis redueixen la pressió arterial i alenteixen la freqüència cardíaca.
 • Ens millora la capacitat pulmonar mitjançant els exercicis de respiració profunda.
 • La combinació d’exercicis de ioga i meditació prevé malalties degeneratives i cardiovasculars.
 • Afavoreix la regulació de les glandules endocrines, 
 • Les asanes actuen en profunditat en el pla físic: visceras, glàndules endocrines, cervell, sistema nerviós voluntari i vegetatiu.

La part física incideix en la part mental aportant calma i serenitat. 

Beneficis mentals
 • Ens agilitza la ment i ajuda a combatre l’estrès, cosa que fomenta un estat de relaxació i tranquil·litat.
 • Ens permet conciliar millor el son i ens ajuda a dormir més profundament cada nit.
 • Ens proporciona una sensació de benestar i plaer gràcies a l’alliberament d’endorfines (l’hormona de la felicitat).
 • Augmenta la nostra capacitat de concentració.
 • Millora les nostres relacions personals.
 • Ens permet allunyar els pensaments negatius i centrar-nos a viure el present.
 • Millora l’estat d’ànim i redueix el risc de depressió, estrès i ansietat
IMPORTANT La pràctica del ioga és apta pràcticament per a qualsevol persona, però és important al principi aprendre i realitzar les tècniques sota la supervisió d’un tècnic.

A l’Espai apostem pel Ioga i gaudim de tècnics especialitzats perquè puguis viure una experiència gratificant. Realitzem tres sessions a la setmana de 50 minuts:

CADA DILLUNS A LES 18:10 hores

CADA DIMARTS A LES 20:10 hores

CADA DIVENDRES A LES 10:30 hores

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies