Estrenem una nova sala de Fitness de 700 m² amb un equipament de força d’última generació - Espai Wellness

Estrenem una nova sala de Fitness de 700 m² amb un equipament de força d’última generació

La zona, ampliada en 200 m² gaudeix de noves màquines de força de tecnologia PureStrength de Technogym, una de les millors propostes del mercat. Així, a l’Espai comptem amb una sala de fitness única al Vallès Oriental en la qual els nostres socis poden gaudir d’un ampli ventall d’activitats

A L’Espai Wellness seguim apostant per la innovació i millorant les instal·lacions per satisfer les necessitats dels nostres socis, que des de principis de juliol poden gaudir de nous equipaments. Es tracta de 12 noves màquines d’última generació de força de la marca Tecnhogym, una de les millors propostes del mercat,  situades a la sala de fitness, que hem ampliat en 200 metres quadrats. Amb aquesta ampliació, els usuaris poden gaudir de les seves sessions d’entrenament amb llum natural en una sala optimitzada pel seu màxim benestar.

Deu de les noves dotze màquines són de la línia PureStrenght de Technogym, d’última generació. Estan dissenyades amb la màxima qualitat en quan a biomecànica, ergonomia i seguretat, amb l’objectiu de maximitzar el rendiment esportiu. Així mateix, són màquines molt funcionals que ofereixen un gran confort i tenen una gran facilitat d’ús. A banda, totes elles compten amb el Sistema Bodyprint, encoixinats que estan fets amb escuma especial d’alta densitat que s’adapten anatòmicament a la forma del cos, proporcionant el màxim confort i un beneficiós efecte estabilitzador durant l’exercici.

Les noves màquines PureStrenght que ja es poden gaudir a la sala de fitness de l’Espai Wellness són:

Pull down: És ideal per a l’entrenament de l’esquena, del dorsal ample i els bíceps. Els seus braços independents milloren l’equilibri de forces. El pla de moviment està lleugerament per davant de les espatlles per oferir un recorregut còmode a l’usuari. A banda, els braços de moviment independents milloren l’equilibri de forces  i ofereixen la possibilitat d’entrenar un sol braç cada vegada. La trajectòria de les empunyadures convergeix durant el moviment i traça un arc de moviment natural i de major amplitud.

Standinglegcurl: Reprodueix el mateix patró muscular que les flexions de genoll i és ideal per activar els isquiotibials en una posició ergonòmica. La posició dels recolzaments determina una lleugera extensió del maluc de l’usuari en una posició que protegeix la columna vertebral i activa completament els isquiotibials.

RearKick: La màquina reprodueix el moviment de la puntada cap enrere en una cadena cinètica tancada i és ideal per entrenar específicament els glutis, els isquiotibials i els quàdriceps de manera efectiva i segura. El suport per als peus augmenta la varietat d’opcions pel que fa a exercicis i proporciona una millor superfície d’empenta.

LegExtension: És un equip dissenyat per treballar quàdriceps i cames. Gaudeix d’una distribució òptima de la carga segons la trajectòria del moviment i amb la torsió òptima en tota l’amplitud del moviment.  El seu seient ergonòmic està dissenyat per proporcionar una comoditat màxima durant l’exercici.

Calf: És ideal per entrenar els músculs del panxell, activant els bessons i el soli sense forçar la columna. La forma el·líptica de la plataforma assegura la màxima extensió articular i implicació muscular, inclús al final de l’amplitud del moviment del turmell. La placa de peus secundària de preinici permet els usuaris més alts evitar la flexió excessiva dels genolls en el moment de col·locar-se a la posició per realitzar l’exercici.

ChestPress: És ideal per activar el pectoral major, el tríceps i el deltoides anterior. El nou disseny de les empunyadures, que distribueix la carga amb més homogeneïtat, fa que els moviments d’empènyer i de tracció siguin més còmodes i eficaços. Les marques indiquen la posició correcte de les mans i la textura granulada de la superfície incrementa l’adherència i el lliscament lateral.

Row: Està dissenyat segons els estàndards més exigents de biomecànica, ergonomia i seguretat per tal d’activar el dorsal ample, bíceps, el trapezi i el deltoides posterior. Una empunyadura fixe central i les plataformes grans pels peus ofereixen estabilitat i una comoditat màxima quan es realitzen exercicis unilaterals. Les posicions dobles de la nansa ofereixen varietat d’exercicis i la implicació de diferents músculs. Les marques indiquen la posició correcte de les mans i la textura granulada de la superfície incrementa l’adherència i evita el lliscament lateral.

ShoulderPress. El moviment de la màquina reprodueix el moviment de press militar en el pla frontal; treballa l’espatlla i és ideal per desenvolupar el deltoides, el tríceps i el trapezi.

Linear LegPress: Reprodueix el moviment d’empenta del tren inferior, amb un perfil de càrrega constant, i és ideal per a desenvolupar múscul en els quàdriceps, els isquiotibials i els glutis. El suport amb quatre posicions i ajustos d’angle de 25, 30, 35 i 40 graus permet a cada usuari trobar la posició més adequada i còmode per realitzar l’exercici.

AdjustableBench: És un banc reclinable de disseny elegant amb 8 posicions de regulació del respatller i 3 del seient, que permet realitzar diversos exercicis, amb o sense pesos i manuelles. Adequat per al seu ús amb OlympicHalfRack i PowerRack. Facilitat de desplaçament amb rodes integrades i empunyadura.

Les altres dues màquines noves són la Multipower i la Dual AdjustablePulley (creuament de politges) ambdues de la gamma Element.

La Multipower és un equip multifuncional que et permet realitzar una àmplia varietat d’exercicis assistits. Inclou una zona de contacte encoixinada per oferir més comoditat durant els entrenaments amb grans càrregues. El sistema de barra flotant ofereix la sensació de les peses lliures i la seguretat de la màquina assistida al mateix temps. Serà la segona màquina de característiques iguals amb la qual compti la sala de força de l’Espai.

Dual Ajustable Pulley: Gràcies al seu disseny de fàcil ús i la seva biomecànica avançada, l’equip Cable Stations Dual adjustablePulley et permet executar exercicis explosius per portar al màxim la resistència, la força desenvolupada i la velocitat dels moviments. L’equip compta amb dos còmodes compartiments d’emmagatzematge dels accessoris situats sota el bloc de peses, a cada un dels costats. Els usuaris poden accedir i seleccionar fàcilment diferents eines per augmentar la varietat dels seus exercicis. L’innovador Power Mode System garanteix la fluïdesa total del moviment. El cable elàstic especial contrasta l’efecte d’inèrcia causat pel rebot del bloc de peses, fet que permet efectuar exercicis explosius de forma segura.

Amb aquesta ampliació, la nostra sala de fitness ja compta amb prop de 700 metres quadrats i guanya, per una banda un espai funcional i, per l’altra, un espai polivalent per fer estiraments amb ‘foamroller’, classes de grup o qualsevol tipus d’activitat. Així mateix, la zona de força queda totalment completa amb un total de 54 punts, incloent també la nova maquinària.

Unes novetats que s’afegeixen a l’ampliació de l’estiu passat, en la qual vam renovar 44 punts de cardiovascular de la gamma Artis de Technogym, la millor proposta que hi ha al mercat amb equipament d’última generació, que permet una total connectivitat i monitorització de l’entrenament. També vam renovar les 45 bicicletes de cycling, del grup cycler de Technogym, d’última tecnologia que compta amb treball de watts i, a banda,un córner específic per estiraments amb tres noves màquines.

Com a gimnàs de referència de Granollers, obert 360 dies a l’any, caps de setmana inclosos, comptem amb més de 200 activitats dirigides al llarg de la setmana i mantenim l’essència del nostre naixement, donar la màxima qualitat i benestar als nostres socis.

Màquines d’última generació, un tracte personalitzat i absolutament professional i espais exclusius, com la terrassa -amb pistes de pàdel, la piscina i vistes de la ciutat- i un spa per fer gaudir els sentits, són els nostres trets diferencials que ens han fet créixer i poder complir el proper 11 de setembre 10 anys amb una salut de ferro.

 

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies