La importància de l'entrenament de força - Espai Wellness
Una de les parts essencials de la nostra sala de fitness, de 700 m2, és la zona de força, amb llum natural i equipada amb les millors màquines del mercat. Un espai ideal perquè puguis assolir amb èxit una part vital del teu entrenament, l’entrenament de força.

És un error pensar que l’entrenament de força està reservat només a aquells que volen incrementar els seus nivells de massa muscular a un gran nivell. És necessari per qualsevol entrenament, i si el fas correctament, pot ajudar-te a perdre greix, a augmentar la força, el to muscular, la densitat òssia i a millorar el teu rendiment esportiu.

Per a persones majors de 50 anys, l’entrenament de força és clau per no perdre la funcionalitat, que és el que es perd quan ens fem grans, quan el nostre cos deixa de moure’s com es movia abans. Amb el treball de força el que fem és retardar la pèrdua de la funcionalitat i fem que sigui més progressiva, un aspecte determinant per a poder gaudir d’una vida saludable. Amb els anys podem desenvolupar una sèrie de patologies vinculades, en la majoria dels casos, a l’envelliment (osteoporosi) i també patir pèrdues degeneratives de la massa del múscul esquelètic (sarcopènia). En ambdós casos, i en altres patologies del sistema múscul esquelètic, el treball de la força és vital.

L’entrenament de força ha d’estar supervisat per un entrenador personal per determinar-ne els objectius d’acord amb les variables personals, tot maximitzant els resultats i evitant males pràctiques o lesions. Així, si estàs començant a entrenar-te, és important que et posis en contacte amb un dels professionals de sala fitness perquè t’assessorin correctament.

El treball de força té molts beneficis:

✔️ Millora el rendiment esportiu
✔️ Prevé la pèrdua de massa muscular.
✔️ Enforteix el nostre sistema immunitari.
✔️ Control postural i prevenció de lesions.
✔️ Ajuda a regular la temperatura corporal.
✔️ Manté el nostre metabolisme actiu.
✔️ Protegeix els nostres ossos i prevé l’osteoporosi.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies