L’Aiguagym, una activitat sense impacte molt saludable - Espai Wellness

▶ La gimnàstica aquàtica o aiguagym és una sessió dirigida dins de l’aigua que ens ajuda a estar en forma, a portar una vida més saludable, millora el nostre to muscular i és una bona pràctica per alliberar l’estrès del dia a dia. És aconsellable per a totes les edats i sobretot per aquelles persones que porten una vida més sedentària o tenen algun tipus de lesió muscular.


A les classes d’Aiguagym durant 50 minuts es duen a terme un gran ventall d’exercicis que compten amb l’ajuda de materials flotants i suport musical. El 100% d’aquests exercicis no tenen cap tipus d’impacte físic i tots ells estan dirigits per un tècnic professional especialitzat en activitats aquàtiques de fitness.

Els materials que s’utilitzen són xurros, pala, pullboy, manuelles d’escuma de diverses formes (rodones, triangles i quadrades), turmelleres i canelleres submergibles flotants i pilotes de plàstic. És molt important que la temperatura de l’aigua estigui entre 28 i 32 graus i la piscina on es realitza l’activitat tingui una alçada d’entre 1,20 i 1,50 metres. També és recomanable que el terra sigui encoixinat, perquè hi hagi menys impacte a l’hora de realitzar els exercicis.

Un cop acabada la sessió d’aiguagym és aconsellable fer una sessió d’spa o hidromassatge amb sauna, banys de vapor… per relaxar la musculatura.

BENEFICIS DE L’AIGUAGYM

  • ✅ Millora la condició cardiorespiratòria.
  • ✅ Treballa la força i la resistència muscular.
  • ✅ Augmenta la flexibilitat.
  • ✅ Potencia la coordinació motriu, el ritme i l’agilitat.
  • ✅ Corregeix la postura del cos.
  • ✅ Contribueix a la millora de les qualitats i capacitats físiques bàsiques.
  • ✅ Afavoreix la circulació sanguínia.
  • ✅ Disminueix l’impacte en les articulacions, músculs i columna vertebral.
  • ✅ Millora l’autoconfiança i l’autoestima.

l’Espai Wellness fem aiguagym tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge. Vine a provar una sessió! 

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies