L'efectivitat de l'electroestimulació en la tonificació muscular - Espai Wellness
EL CONSELL DE L’ESPAI
Un dels serveis d’entrenaments personalitzats que oferim a l’Espai és el de Bodytec. Un entrenament basat en l’electroestimulació per aconseguir una major tonificació muscular, entre altres beneficis que us mostrem a continuació:
 
Ens fa estalviar molt temps, i és que el múscul s’exercita més ràpid que de la forma tradicional. És eficaç ja que aconseguim l’activació de 350 músculs d’una manera intensa i profunda.
 
Es realitza un treball específic de la musculatura i aconsegueix una major activació muscular i contracció de fibres.
 
Crema greix i és eficaç contra la cel·lulitis.
 
Ens ajuda a corregir la postura corporal.
 
Alleuja problemes d’esquena, ja que els músculs que estan al voltant de la columna rarament s’entrenen i amb els elèctrodes sí que podem treballar-los. Això ajuda al fet que els músculs es facin més forts i els nostres dolors d’esquena disminueixin.
 
❗ S’ha de tenir en compte, però, que la electroestimulació és una activitat complementària i sempre s’ha d’acompanyar amb activitat esportiva perquè els resultats siguin óptims.
 
👉🏻 A l’Espai comptem amb 5 tècnics especialistes que realitzen entrenaments personals d’electroestimulació.
Demana hora a la recepció del centre.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies