Les dues aplicacions de mòbil imprescindibles pels nostres socis - Espai Wellness
Amb l’APP de l’Espai podràs consultar els horaris, reservar les activitats especials, les teves classes preferides  i també les pistes de pàdel de forma còmoda i ràpida. Per altra banda, amb l’APP MY WELLNESS podràs monitoritzar el teu entrenament, guardant les teves marques per tal de millorar dia a dia el teu rendiment


Si ets soci de l’Espai hi ha dues aplicacions de mòbil que és vital que et descarreguis. Per una banda, l’aplicació de l’Espai, en la qual pots consultar els horaris, reservar les teves classes preferides i també les pistes de pàdel de forma còmoda i ràpida.

Per altra banda, l’aplicació mywellness amb la qual et podràs connectar a les màquines cardiovasculars i a les bicicletes de la sala de cycling per tal de monitoritzar el teu entrenament, guardant les teves marques i  millorar dia a dia el teu entrenament.

Com?

És molt senzill! Només has de crear-te un perfil a https://www.mywellness.com/ amb el correu electrònic que tenim registrat a l’ESPAI i podràs gaudir d’aquesta experiència.

Què pot fer mywellness per tu?

  • 👉 Inicia sessió en un equip Technogym i tindràs accés a les teves aplicacions i al teu contingut personalitzat.
  • 👉 Gestiona el teu programa d’entrenament directament des de la web o des del teu telèfon mòbil.
  • 👉 Registra el teu pes, la teva alçada i altres dades del teu cos per fer un seguiment del teu estat de salut.
  • 👉 Connecta mywellness amb aplicacions populars de control nutricional, de fitness i dispositius com Polar, Garmin, Apple Health, RunKeeper, Strava, Mapmyfitness i molts més.
  • 👉 Registra i comparteix les teves dades de moviments, esport a l’aire lliure i entrenaments d’interior amb el teu entrenador per aconseguir un programa realment personalitzat.

 

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies