Let's Move For A Better World Technogym - Espai Wellness

LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD 2023 A L’ESPAI WELLNESS


Technogym va crear la campanya Let’s Move for a Better Wold el 2014 amb l’objectiu de lluitar contra l’obesitat i el sedentarisme. Segons afirma la firma italiana, al 2030 hi haurà més de 1.000 millons de persones obeses i és per això que el sedentarisme ens apropa cada vegada més a un punt en el qual no hi haurà volta enrere.

 

CAMPANYA DONA MOVES

Per donar a tots els participants les mateixes oportunitats independentment de l’edat, el sexe i l’estat físic, Technogym ha creat el MOVE, una unitat de mesura de la quantitat diària d’activitat física. Com més sovint i més ràpid et mous, més moviment acumularàs. L’objectiu de la campanya és aconseguir el número previst de MOVES i d’aquesta forma el centre guanyarà premis de Technogym per a ser donats a un beneficiari que lluiti en contra de l’obesitat i el sedentarisme. 

COM SUMAR MOVES?

El passat 14 de marça vam iniciar amb el repte amb una Special Class de Cycling XL amb el tècnic Marc Nart. +50.000 MOVES sumats en el primer dia de repte per lluitar contra l’obesitat i el sedentarisme.

Per altra banda, per sumar moves durant el període que dura la campanya, us hem preparat 2 reptes.

1. Repte “Better World” – consisteix en un repte en el qual els socis i sòcies han de fer 4km d’SKILLRUN, 1km d’SKILLROW, 2km d’EL·LÍPTICA, 10km de BIKE i 100 plantes de CLIMBER.

2. Repte “Let’s Move” – Distància: tres setmanes per completar 5km de rem, 20km d’el·líptica, 30km corrents i 100km de bicicleta a la maquinària de càrdio Technogym de la sala de fitness.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies