El TRX, treball de força sense risc amb un gran nombre de beneficis - Espai Wellness

Com pots treballar la teva força funcional a la vegada que treballes la teva flexibilitat, l’equilibri i l’estabilitat del core? La resposta és l’entrenament en suspensió que pots dur a terme amb el TRX i que oferim a les classes dirigides de l’Espai Wellness.


Què és el TRX? És una disciplina on s’utilitza el propi pes i s’aconsegueix exercitar tota la nostra musculatura. Aquest tipus d’entrenament es desenvolupa amb un únic material, unes cintes no elàstiques de nylon amb un mànec a un extrem i un punt d’encoratge a l’altre. És en aquest punt en el qual fixem el TRX en una estructura metàl·lica, columna, porta, etc. Aquestes cintes poden modificar la seva longitud, poden allargar o escurçar la seva mida, en funció de la nostra alçada, del tipus d’exercici que es vulgui fer o bé la intensitat d’aquest.

A l’Espai et proposem unes classes guiades de 50 minuts, en les quals amb un ampli ventall d’exercicis farem un treball de tonificació de tot el cos i on tu proposaràs la teva pròpia intensitat.

Com pots escollir la teva pròpia intensitat? És simple, el fet d’apropar-te més o menys al punt d’ancoratge del TRX, fa que l’angle a l’hora de deixar-se caure per crear la suspensió variï, veient-se afectada així la intensitat de l’exercici. Com més ens apropem al punt d’ancoratge, més intensitat, com més ens allunyem, menys intensitat.

Tot això conforma una classe única, en la qual tothom hi té cabuda, i que juntament amb la música, la motivació hi és present en tot moment.

L’objectiu de l’activitat és…

✅  Millorar la condició física i desenvolupar la força funcional, tot això lligat a una pèrdua o control del pes.

T’aporta uns beneficis com:

✅ Potenciar la força muscular.
✅ Tonificar la musculatura.
✅ Treballar la força.
✅ Millorar la mobilitat, coordinació i flexibilitat.
✅ Pèrdua i control de pes.
✅ El treball prolongat amb el TRX ajuda amb els problemes d’esquena.
✅ Recuperació i disminució del risc de lesió.
✅ Estabilitat en la zona core (central del cos).
✅ Augment de la motivació i l’autoestima.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment a l'acceptació de les esmentades galetes i acceptant la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies