Novetats

Vine a entrenar amb les màquines SKILLRUN de Technogym

A l’ESPAI apostem per oferir-te el millor servei i producte possible i és per això que som el primer gimnàs de l’estat espanyol que té les màquines SKILLRUN de Technogym, l’última novetat de la marca per treballar la tècnica de carrera.

Forma part de l’era mywellness

Ara si ets soci o sòcia de l’ESPAI pots unir-te a l’era mywellness i accedir a totes les teves dades de fitness, estil de vida i als teus programes d’entrenament des de les màquines cardiovasculars de Technogym i les bicicletes de cycling del Centre.

Renovació i ampliació de la zona cardiovascular i cycling

A l’ESPAI hem renovat i ampliat la maquinària de la zona cardiovascular i les bicicletes de cycling amb la lína Artis de Technogym, la millor proposta que hi ha al mercat amb equipament d’última generació que permet una total connectivitat i monitorització de l’entrenament.

APP de l’ESPAI

Ja tens l’APP de l’ESPAI? Descarrega-te-la i accedeix a tota la informació del Centre a través del teu mòbil. Aquesta aplicació és disponible per a dispositius Android i iOS. Ara, tota la informació de l’ESPAI és dins de la teva butxaca o bossa de mà.

adminNOVETATS